Nejnovější recenze ze sekce Míchačky

Ověřený zákazník MA-TECH Ověřený zákazník

Přidáno: 30. listopadu 2015

Zakoupeno v MA-TECH

• Solidní hobby míchačka
  • Na profi to samozřejmě není, ale při té ceně ani nemůže

Rozumné řešení pro malou akci i střední akci, či zakázku.

Ověřený zákazník domacitechnika.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 23. listopadu 2015

Zakoupeno v domacitechnika.cz

Doporučuje produkt

Malá skladná míchačka, snadno sestavitelná . Více jak týden míchá omítkovou maltu a SUPER!!!!

Ověřený zákazník OnlineShop Ověřený zákazník

Přidáno: 2. listopadu 2015

Zakoupeno v OnlineShop

• silný motor
  • velká kola pro manipulaci
  • snadné ovládání
  • zatím nic - snad jen, že se musí dotahovat šroubky, ale to je normální

- německá výroba
- v této kategorii dobrá cena se silným motorem
- používání snadné
- doporučil bych ostatním

M.A.T. míchačka 63l

M.A.T. míchačka 63l

Ověřený zákazník MALL.CZ cenda

Přidáno: 29. října 2015

Zakoupeno v MALL.CZ

• Nic
  • Přišel nefunkční výrobek ,musel jsem táhnout vlakem a autobusem 30 kg. balík 90 km. do Prahy na Mall ,nebylo možné dohodnout jako v jiném e-shopu přímou výměnu ,chybně uvedeno ,že se jedná o náš produkt ,jedná se ve skutečnosti o šmejdy z Číny ,bohužel Mall ,výrobek před odesláním nezkouší .

Nedoporučuji nakupovat na Mall již nic ,v jiném e-shopu pokud výrobek došel vadný druhý den mi vratným výměnným balíkem přišlo zboží ,měl jsem objednané řemeslníky a míchačku nutně potřeboval ,proto považuji podobný nákup jako tvrdý trest pro zákazníka ,nutně potřebuji zeď v domě bude zima a místo ní se rozčilovat s obchodem Mall .

Přidáno: 4. října 2015

• dobrá cena, 220 W příkon, dá se rozložit
  • slabý výkon, při provozu nutno fixovat, jinak hrozí převrhnutí

Umíchá najednou sotva jedno kolečko, při větším zápřahu dojde k přehřívání motoru a míchačku je nutno vypnout. Pozor - při skládání dotáhněte pořádně šroub pod bubnem, stalo se nám už, že šroub během míchání samovolně povolil a buben vypadl. Míchačka se také jednou celá překotila, nutno ji fixovat do země, má tam na to díry ve stojanu.

Shrnuto: Dobrá míchačka na drobné opravy. Na větší zápřah nebo na profi vyuižití nevyhovující.

Ověřený zákazník ELVA PROFI s.r.o. Ověřený zákazník

Přidáno: 30. září 2015

Zakoupeno v ELVA PROFI s.r.o.

Doporučuje produkt
  • Snadné sestavení, dobrý poměr cena/kvalita

Dostačující pro moji potřebu.

Ověřený zákazník HECHT Ověřený zákazník

Přidáno: 27. září 2015

Zakoupeno v HECHT

• Cena,výkon

Všem doporučuji

Přidáno: 26. září 2015

(naposledy upraveno 26. září 2015)

Doporučuje produkt
  • Nízká cena, dobrá kvalita.
  • Krátký připojovací kabel.

Důvod výběru-malá-lehká-skladná.

Ověřený zákazník LevneELEKTRO.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 3. září 2015

Zakoupeno v LevneELEKTRO.CZ

Doporučuje produkt
  • pusobi opravdu vcelku solidne
  • vrchovate kolecko umicha bez zavahani
  • motor rozjede i plne nalozenou michacku
  • prekvapive dobry manual na slozeni a co mne uchvatilo tak vsechny srouby/matky byly rozdeleny do skupin (A-I..) a v samostatnych pytlicich aby nedoslo k zamene.
  • po cca 40ti michackach betonu stale jako nova
  • 100% nadseni ze slozeni mi skazila jedna jedinka 13ka maticka kde nebyl vyriznuty zavit a musel jsem ji nahradit ze svych zasob :)

Cekal jsem prumernou nebo spise podprumnernou kvalitu hobby michacky a s usmevem jsem cetl popisy jako "silne ocelove profily","silny motor" atp. Prekvapenim bylo ze jde ale skutecne o pomerne solidni vyrobek ktery i po cca 40ti michackach betonu nejevi nejmensi naznaky problemu. Nemam sice porovnani s profi technikou ale z meho laickeho pohledu smes promicha pomerne dobre, lakovani je odolne protoze i po zminovanem zaprahu staci vystrikat vodou a v michacce nejsou zadne zbytky betonu, celkova konstrukce pusobi sice subtilne ale zatim se nikde nekrouti a vse je na svem miste takze sumasumarum velmi pozitivni prekvapeni.

Přidáno: 1. září 2015

• Docela dobrý poměr výkon/cena
  • Kratší připojovací kabel

Pro běžnou pomoc zcela vyhovující, trochu byly potíže při dodání kvůli záměně telef.čísla, ale vše se nakonec vyřešilo.

POWER TEC 180L/230V/O

POWER TEC 180L/230V/O

Ověřený zákazník Všeprohobby.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 31. srpna 2015

(naposledy upraveno 31. srpna 2015)

Zakoupeno v Všeprohobby.cz

• Váha kvůli manipulaci.
  • Jenom pro svalovce.

Se značkou Power Tec mám dobrou zkušenost.
Bohužel na obrázku je značka MA-TECH,kterou dostanete místo Power Tec.
MA-TECH je asi čínský zmetek dovážený do EU.
Pokud namícháte dvoje kolečka musíte řádně zabrat aby jste je vysypali.

Ověřený zákazník TIPNET.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 24. srpna 2015

Zakoupeno v TIPNET.CZ

Doporučuje produkt
  • Cena,Jakási kvalita úměrná ceně,hlavně dostupnost a manipulovatelnost.
  • V žádném případě neočekávat výkony a výdrž jako u klasické míchačky!!! Stroj je pouze HOBBY provedení a to prosím na 100 procent.Nepřetěžovat a nepodceňovat péči a stroj bude fungovat delší dobu bez problémů.Týden provozu u mě znamenalo převaření konstrukce uložení bubnu,přiznám mou chybou,míchat půl až třičtvrtě kolečka se rozhodně vyplatí.Nebo mít po ruce svářečku a svářeče :) Výdrž motoru a převodu zhodnotím po delší době.Ve své třídě a cenové relaci bohužel nelze očekávat bezchybnost.

Podle zběžného průzkumu trhu a cenových relací v dané třídě lze říci,že konkurence této míchačky má minimálně stejně slabou konstrukci,takže stejné problémy lze očekávat i tam.Cena? Sám bych to odhadl tak 2 až 3 tísíce maximálně.Bohužel trh je trh a tudíž stojí kolem 6 tisíc.Když nemůžete jinak,dáte je.Držte se návodu a dobrých recenzí a nebudou to vyhozené peníze ale investice která v opravách domu pomůže.

XTline XT140H

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 5. července 2015

Zakoupeno v MALL.CZ

• kapacita,cena
  • nekvalitné resp.nepresne navrtané otvory pre skrutky,profily konštrukcie ,skrutky nekvalitné materiály

možno keby som si pozrel v kamennom obchode iné značky miešačiek tak by som si kúpil inú.Doporučujem navštíviť kamenný obchod

Reakce značky Hecht

Dobrý den
Otvory v jednotlivých dílech jsou při výrobě na lince na všech jednotlivých kusech vrtány naprosto stejně. Naši prodavači při prodeji v kamenných prodejnách každým týdnem sestaví několik kusů těchto míchaček, problémy še špatně předvrtanými otvory jsme doposud nezaznamenali, a je velice nepravděpodobné, že by na jedné lince došlo u jednoho kusu k odlišnému předvrtání.
Pro výrobu vetšiny dílů míchačky je použita standardní kvalitní ocel, která dosahuje potřebné tuhosti a odolnosti pro bezproblémový provoz míchačky. Ocel je použita nejen na nosné profily, vlastní buben, ale například i na převodový věnec bubnu, celý systém naklánění bubnu atd. I dodávané šrouby jsou naprosto standardní ocelové.
Plasty jsou na míchačce použity omezeně, ovšem i tento materiál dosahuje potřebné odolnosti. Z odolného plastu je tak například kryt elektrické části míchačky a některé další součásti elektrických rozvodů, tento materiál byl zvolen mimo jiné kvůli izolačním vlastnostem.

Ověřený zákazník domacitechnika.cz Ověřený zákazník

Ověřený zákazník HECHT Ověřený zákazník

Přidáno: 20. června 2015

Zakoupeno v HECHT

Doporučuje produkt

doporučil bych VO svým známým pro spolehlivost a rychlost

AGRO-WIKT BWA 150/230V

• jednoduchá konstrukce
  • minimální údržba
  • na 230V
  • dá se vyklápět v rozsahu 360°
  • humpolácká konstrukce, vypadá jak dělaná na koleni
  • rezivá už při koupi
  • jeden směr otáčení bubnu

největší míchačka, která je na 230V
umíchá 3-4 kolečka

Anonym Anonym

Přidáno: 18. května 2015

• nízká hmotnost
  • nízká hlučnost
  • dlouho vydrží
  • pomalé míchání = promíchává kvalitně
  • kvalitní ložisko na bubnu
  • nízká hmotnost na úkor kvality
  • za patent sklápění bych dal "nobelovku"
  • vydrží dlouho pokud s ní nebudete moc míchat
  • vypinač na neviditelném místě
  • zásuvka na neviditelném místě

nevím jestli je tento výrobek český ale rozhodně není vyzkoušený pod skutečnou zátěží...
mám ji asi tři roky , profi to není ani náhodou , kroutí se to v ve sklápěcím "pantu" tak , že jsem to dvakrát musel svařit protože se to ukroutilo.
nejlepší je to v tom "pantu" nekompromisně sešroubovat nebo svařit - takže už nebude mobilní ale zase se nebude převracet...
zápatka na držení zástrčky upadla , takže teď musí celou dobu držet zástrčku brigádník ... a to není nic levného.

Zobrazuji 341 - 360 ze 415 recenzí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...21