Nejnovější recenze ze sekce Míchačky
- Mam krátce, ještě nebyla v provozu. Motor vyzkoušen přes
- benzínovou centrálu , funguje.
- Rozbitý plastový chránič pro pastorek, pravděpodobně při dopravě. Nebudu vracet nemá vliv na funkci.
- dobrý pomocník
tuto míchačku doporučuji lehká skladná a dobrá cena,
- Robustnost konstrukce,silný motor.
- Volant pro vyklápění mohl být kulatý případně většího průměru,neznám výhodu zvoleného tvaru.
Profi stroj za rozumný peníz. Jen nepřekládat buben,míchačka se potom ovládá velkou silou a míchání trvá dlouho,ale to je u každého stroje :-)
Celkově spokojenost.
- Snadné sestavení, vše do sebe dobře zapadá. Spojovací materiál potřebný k sestavení jednotlivých částí je v samostatných sáčcích, které jsou označeny písmeny a je na ně odkazováno v návodu. Užitečné.
- Německá kvalita - nikde žádné otřepy, vše dobře zabaleno a vyrobeno.
- Velký buben, pro plné kolečko betonu.
- Obrázky v návodu k sestavení jsou dost malé, kdyby měly dvojnásobnou velikost, nevadilo by.
- Dost malé otvory pro šrouby v plochém gumovém mezikruží, které utěsňuje obě poloviny míchacího bubnu. Kdyby měly tyto otvory průměr větší o 0,6 až 0,8 mm, nevadilo by. Obě poloviny bubnu by bylo možné navzájem snáze sešroubovat.
Velmi dobrý výrobek, velmi dobrá zpracování. Mohu jen doporučit. Dobrá koupě, kvalita převyšuje cenu!
- za férové peníze dost dobrý produkt
vybráno dle dostupnosti a ceny
bezproblémový provoz.
Potřeboval jsem vyměnit řemenici a byla mi
obratem zaslána.
Zatím moc skušeností nemám, ale zatím míchá dobře.
Výrobek jsem dnes vyzkoušel,a po 20ti míchačkách betonu šlape výborně.
- malá hlučnost, velký obsah
- zatím nevím
když nám odešla stará míchačka, sháněli jsme novou, která by obsáhla alespoň 2 pytle cementu s pískem a vodou. Tato se nám zdála fajn. Po složení celé míchačky jsme zjistili, že je dobrá. Už jsme ji vyzkoušeli zátěžovým testem...míchala beton na podlahu, a dobrý.Doporučila bych ji jako dobrou hobby míchačku.
- Lehká,mobilní snad prý profi, ale asi ano.
- Zatím nic proti
Vybral jse si tento produkt protože je prý profi a cena byla příznivá.Zatím funguje dobře.Uvidíme a jestli ano nevidím nic v cestě na objednávku dalších nabízených věcí od této firmy.
- Za tu cenu super mašina
- Trochu hlučná
Dobrá cena , kovový převod, nesmrdí čínsky. Betonoval jsem obrubníky a v pohodě stačí.
- lehká a přenosná
- Nemá slibovaný litinový věnec.
- Slabší provedení konstrukce.
Na menší míchání je dostačující. Nutné ale pořízení kalfasu, na stavební kolečko je nízko.
- Mám ji krátce.Při montáži nenastal nejmenší problém.Vše perfektně pasovalo,nechyběl jediný šroubek.Pracuje dle předpokladu.Na opravy kolem domu stačí.
- Zatím nic.Namýcháno zatím pouze 15 koleček.
Za ty prachy dobrý.Jsem spokojen.Další ukáže čas.
- Míchačka levná
- Míchačku jsem ani jednou nepoužil musel jsem ji vrátit nefungoval u ní motor koupena byla na Mall ,škoda ,že výrobce nemá výstupní kontrolu přišel by na to ,že nejde ,ale vzhledově stejně vypadala jako hračka ,rozhodně nepřipomínala stavební stroj ,doporučuji zůstat u kýble mám bourací kladivo v něm vrtuli a v pohodě míchám i beton a to jsem již umíchal několik kubíků tedy stovky kýblů ,pokud míchačku tak jedině ze stavebního bazaru pořádnou a motor na 380 volt .
Levný brak z Číny hodnota maximálně pár stovek ,to smaltování bubnu je též směšné po pár zamíchání betonu smalt opadá dolu .
- předpokládala jsem že jde o funkční výrobek ale toto je atrapa která neuíchá lžičku písku.Lžíce už by se tam nevešla.
Tento produkt absolutně nědoporučuji protože je k ničemu.
To se netýká 123shop.cz ti doručili co jsem objednala včas a bez problémů ovšem produkt jako takvý je nepoužitelný.
výběr podle ceny a výkonu motoru. Čas ukáže na trvanlivost.
vše jsem již uvedl
- snadné sestavení a manipulace s míchačkou
plně vyhovuje pro domácí opravy
doporučuji ostatním
- Spolehlivá, rychlá montáž
Vše v pořádku
M.A.T. míchačka 63l
Přidáno: 20. června 2016
(naposledy upraveno 20. června 2016)
Zakoupeno v domacitechnika.cz
- Lehká mobilní
- plastový převod pohonu bubnu,hlučná
dobrý zjednoduší práci
- lehká
- jednoduchá
- ukotvení naklápěcího mechanismu k nosné konstrukci je řekněme "levné"
- naklápění pákou je podstatně náročnější než volantem
celkově je v pohodě, ale to vyklápění když je tam 60kg je opravdu hodně náročné a rozhodně nejde za chodu. Pro svou cenu a velikost spíš pro občasné použití než na stavění domu či betonování chodníku. Prostě přesně pro nás.
Zobrazuji 301 - 320 ze 415 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...21 Další »