Nejnovější recenze ze sekce Míchačky
- Dobře se přemisťuje, není těžká
- Dobrá aretace kola
- zpracování
- chtělo by to nějaké označení, kde se má setkat horní díl se spodním
Chvilku mi dalo míchačku složit, resp trefit horní díl bubnu na ten spodní, ale poradil jsem si. Míchačce jsem dál už pár hodin zabrat a zatím naprostá spokojenost. Za ty prachy super.
- funguje jak má
- Snadná manipulace
- Odolný lak
Montáž: celkem snadná, chyběl otvor v rámu pro upevnění motoru, který jsem musel vyvrtat. Těsnění v dělící rovině bubnu netěsnilo, tak jsem ho vyhodil a koupil kartuš těsnění a bylo po netěsnosti. Asi by to po prvním použití zatmelil cement, ale bylo by to všechno dost "poblitý". Všechny jekly použité na rámu jsou tenkostěnné - cca 1 mm a konstrukce celkově není extra pevná. Šrouby M8 mají sice na hlavě vyraženou pevnost 8.8 , ale s CZ šrouby 8.8 se to nedá srovnat, lehce se ztrhne závit.
Provoz: míchačka dělá co má, tzn. míchá. Reálně se dá zpracovat 1 dávka betonu (pytel cementu+odpovídající množství písku = cca 80l směsi). Asi by se do bubnu vešlo i trochu víc, ale pak to buď blbě míchá nebo se to sype ven, podle naklopení bubnu. Když je beton pouze vlkhý ( na obrubníky apod. ) tak to s tím už celkem hází a i motor začíná houpat a nejde kulatě. Zde se nejvíc projevuje slabší konstrukce rámu. Volant na vyklápění mohl být větší, je potřeba dost síly, ale to už by se nevešel do krabice.
Závěr: Na občasné použití lze doporučit. V dané kategorii asi nic o moc lepšího na trhu není, míchačky do 10 tis. jsou na tom všechny asi dost podobně. Kdybych stavěl barák, tak si určitě výrazně připlatím. Uvidím co vydrží, zatím jsem namíchal 1,5 kubíků betonu.
PARKSIDE PCM 62 A1
Václav Suchomel
Přidáno: 13. prosince 2022
(naposledy upraveno 13. prosince 2022)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Zboží jsem obědnaval 3.12.2022 a 5.12.2022 bylo vyexpedobáno dodnešniho dne jsem nic nedostal . Volal jsem na zákaznický servis prý dají vědět 5.12.2022 . Tak nechápu co mám hodnotit. O toto zboží už nemám zájem a přes Lidl e-shop už nic neobědnám .
Lescha SM 145S jsem si neobjednal.Objednal jsem a zaplatil tažnou nápravu VARI GLABAL,která mi bohužel
ještě nepřišla.Ladislav
V dané cenové a velikostní kategorii relativně masivní provedení s očekávanou delší životnostží.
Je to maličká kompaktní míchačka na cca 2 zednické belíky malty. Za rozumnou cenu.
Míchá OK, poradí si i na sucho, nebo s lepivou maltou.
je dostatečně stabilní i bez super povrchu.
Složení lze zvládnout za cca 40minut v jendom, ale ve dvou to jde o dost snáz.
Návod v češtině.
Za mne pro domácí použití super!
montáž byla celkem snadná, ale neodpovídali otvory na bubnu
- relativně tichá, díky plastovým zubům
- způsob výklopu a zafixování bubnu
- je skladná, lehká
zkušenosti jsou zatím krátké, cca 280 kg betonu
díky plastovým zubům je celkem tichá
vše fungovalo jak mělo, já jsem pokojen, pokud vydrží paráda. Myslím, že je udělána dobře.
záměrně jsem si koupil míchačku této velikosti a na 230 V, abych ji mohl použít v podstatě kdekoliv, mohl s ní prakticky manipulovat sám a na domácí kutění v jednom případně někdy s drobnou pomocí je to akorát (menší na prd a s větší by bylo už pro mě vše komplikovanější a nestačil bych ani odebírat a zpracovávat)
- Zatím spokojenost - mícháme maltové směsi
Jak jsem zminil v předchozí části recenze, návod a předsedtavení komponentů není v souladu a je třeba dělat některé montáže nepopsané v návodu. Dále jsou sady šroubů označené A, B, C..., ale v návodu na toto značení není odkaz. AM
- rychlé dodání, funguje stále a dlouho
slušné jednání, nejlevnější obchod
PROTECO 51.03-SM-160
slavekvils
Přidáno: 8. června 2022
(naposledy upraveno 13. června 2022)
Zakoupeno v Proteco-Nářadí.cz
- poměr cena - objem bubnu
- absolutně nedostatečný návod k montáži
- vůbec nesedí horní otvory míchacích lopatek
- věnec pohonu na bubnu špatně opracovaný - nezabroušené zbytky litiny na kterých pohon silně drhne
- nestabilní - musel jsem upravit příčnou stojku
Po několika výrobcích od Proteco se kterými jsem byl spokojen přišlo toto zklamání - míchačka ! Jak jsem zmínil výše, návod téměř k ničemu, honí otvory pro upevnění lopatek bylo nutno převrtat o 4 cm jinde jinak by to nešlo uchytit. Tj zaslepit špatně vyvrtané původní otvory. Nedostatečně vybroušené ozubení na bubnu jsem dobrušoval hodinu ! Buben se při prvním zpuštění v těchto dvou místech nadzvedával a brzo by došlo ke zničení buď věnce nebo pastorku pohonu. A stabilita naplněné míchačky je mizerná, pokud stojí na měkčím podkladu tak se při vyprazdňování převrací, musel jsem vyřešit úpravou - přidáním příčné stojky cca 80 cm , potom ok. Kdybych míchačku hned nepotřeboval, okamžitě bych ji vrátil. Pokud kupující nemá zručnost a zkušenosti zámečníka tak to ani nekupujte, budete zklamáni.
Doplňuji recenzi - po úpravě věnce sice míchá ale zvuky příšerné. Trochu se ztišila po 4 hodinách míchání a zatím vydržela. Když je naložená, nesmí se moc naklopit jinak to motor vyloženě nedává a vypadá že umře. Když namícháte 2 kolečka tak je výkon pro kulturistu míchačku odjistit a otočit na druhou stranu !!! Doporučuji vysypávat na stranu na které jste míchali ale i tak jde mizerně odjistit sešlápnutím. Budu muset promyslet a upravit jinak je to k nasr.....ání. Ještě jsem zvědavý jak dlouho vydrží usazení bubnu na hřídeli. Je to sice nasazeno na ložisku ale značná vůle tak uvidím jestli aspoň jednu sezonu vydrží na dostavění plotů, zídek atd kolem domu, pak ji někomu daruji protože nabídnout ji k prodeji bych se styděl.
Míchačka LESCHA je viborna kráse míchá
- Po delším úsilí se nakonec podařilo stvořit funkční míchačku.
Míchačka byla dodána v krabici v rozloženém stavu. Je to čínský výrobek, Güde je pouze překupník.
Spojovací materiál je všehochuť, ale na to už jsem si u číňanů zvykl, ale na druhou stranu nic nechybělo.
Jednu díru pro šroub bylo nutno upravit a křídla do bubnu poněkud přihnout aby se daly namontovat.
Gumový O-kroužek a pojistný pérový kroužek patří na stranu k motoru.
Přívodní kabel je krátký (asi půl metru) a nedosáhne ani k zásuvce na cívce prodlužovačky. Je tedy nutno koupit si prodlužovačku bez cívky.
Montáž není práce pro manuálně neschopné tvory a choleriky. Dostatek různého nářadí je podmínkou.
Amen.
Míchačka má špatně vyvážené těžiště, k vysypání je potřeba opravdu velká síla,i při namíchání 1kolečka.
Buben míchačky háže,v jednom místě jsou na věnci špatné cca3-4 zuby a je pak hlučná.
Nebýt toho,že jsem měl domluvené zedníky,a bylo potřeba míchat,hned bych ji vrátil.
- Připojení na 230V
Míchačku jsem zakoupil pro účely stavby kamenných zdí na zahradě, abych si nemusel beton míchat ručně, protože z toho bych se jinak zbláznil... objem 125 L je naprosto dostačující, kolečko krásně pod míchačku zajede, materiálově je míchačka pevná a při míchání stabilní.
Už má za sebou nějakou práci a jsem s ní naprosto spokojený, po každém použití je samozřejmě třeba míchačku pečlivě vypláchnout vodou. Asi nemám co vytknout, je to přesně to co jsem potřeboval.
Složení bez problému, zatím funguje dobře dostatečně silná
složeno,zátěž bude později
Zobrazuji 41 - 60 ze 415 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...21 Další »