Nejnovější recenze ze sekce Míchačky
Pohoda.
zatim dobry
- vyborna na takove to domaci michani
- Míchačka ještě nebyla použita.
- Lehká, "jednoduchá" míchačka.
- Příznivá cena (v akci).
- Složitý návod na sestavení. Neodpovídá konkrétnímu typu míchačky.
- Po sestavení stroje-drhne hlavní buden o poháněcí pastorek (v 1 místě), ale lze používat.
- Silný motor, s míchačkou plnou malty nemá vůbec problém
- Docela dobře promíchává maltu a dobře a snadno se vyklápí malta ven
- Tak akorát velká míchačka aby namíchala vrchovaté kolečko
- Dost odfušovaný míchací buben. Buben ve spoji tekl a to opravdu hodně takže bylo potřeba ho znovu rozpůlit a zabrousit flexou hlavy šroubů + přidat silikon na těsnění.
- Kruhové ozubení v jednom není vycentrované a tak trochu dře o ozubený pohon. Míchačka díky tomu vydává divný zvuk. Ale zatím to na funkčnost nemá vliv.
- Opravdu nevím proč má míchačka tak krátký přívodní kabel. Možná kvůli práci v dešti, kdy je zásuvka schovaná pod krytem motoru a tak na ní neprší.
Čekal jsem lepší kvalitu zpracování. Namíchal jsem asi 20 koleček malty a míchačka zatím funguje dobře.
- Superdříč..na stavbu baraku doma na chate lepsi neni
- A za ty penize nadhera cena odpovida kvalite myslim si ze za ty penize žádnou lepsi nenajdete.
- Hodi se opravdu pro kazdou prilezitost na beton lepidlo proste micha vse co ma
- Žádná
Udajne to neni profesionalni michacka ...
U nasich postavila celej barak chodniky vsechno,msnzel je zednik fasadnik a maji presne tuhle jen malinko vetsi ve firme uz nekolik let....
Spolehlivá
- Výrobek zdá se bude dobře fungovat. Otestováno zatím naprázdno. Docela i tichá, čekal jsem větší hluk. 220V výhodou. Vstupní otvor pěkně široký k nakládání směsi, nožní pojistka k zajištění náklonu bubnu.
- Před objednáním jsem si četl recenze a věděl jsem, že někteří (možná většina) měli problém s návodem k sestavení, ale tohle jsem nečekal. Pytlík se spojovacím materiálem docela slabý, byl roztržený a rozsypaný uvnitř. Chtělo by to trochu silnější PVC. V krabici míchačka jiného provedení. Sice skoro totožná, ale rozdíly jsou. A to vám pak teprve zamotá hlavu, když návod je na jiné provedení. A to ještě skoro nečitelný. Nepoznáte z něho dá se říci nic. Takže jsem ho několikrát otevřel v domnění, že si pomůžu, ale zbytečně. Nakonec musela pomoci vlastní inteligence, představivost a kutilský fištrón. Těsnící gumu mezi dvěma díly bubnu jsem podpořil ještě silikonem aby lépe těsnilo. Pojezdová kolečka jsem nasadil, ale ještě si buď seženu nebo vyrobím distanční podložky z obou stran. Kdyby jste nevěděli na co je ten tvrdý naříznutý kroužek, tak jako zajištění motoru v "U" rámu. Zkusím ještě ještě odkaz jak vypadá po sestavení. Ale nevím jak dlouho bude aktivní. Hodně zdaru, ať se povede a dobře slouží. https://prnt.sc/sjh2f0
Myslím, že sloužit bude dobře a o to mi šlo. Proto jsem zvolil tento typ.
- Dobře promíchává
- Dobrý přístup na vyčištění bubnu
- Na dnešní šmejdy celkem silná a odolná (po úpravách)
- Dělený buben
- Za tu cenu vzbuzuje pocit profi nářadí, ale je to jen hobby
- Napájení chce předělat
- Konstrukce chce zesílit
- Řešení pohonu taky nic moc. Ten řemínek a řemenička.........
Takže obětoval sem záruku proti funkčnosti. Vystavená v obchodě vypadá hezky, ale potřeboval sem aby byla použitelná na stavbě.
Napájení: to původní co tam bylo šlo hned pryč a dal sem tam gumový kabel 3x1,5 asi 12 metrů.
Opětná patka: katastrofa, vyztužil sem po celé délce kovovým profilem
Nyní umíchá pytel cementu a 20 lopat kameniva s pískem.
Ještě se chystám na výměnu zajišťovacího talíře za silnější a s více zářezy blíž u sebe a namontování zasouvací tyče do rámu, aby šla míchačka lépe přemísťovat po stavbě.
Po těchto úpravách je schopna zrekonstruovat starší dům.
V návodu chybí nebo nejsou čitelné detaily jednotlivých pozic pro snadnější montáž.
Pro drobnější práce výborná.
- Lehké sestavení a dostatečně silná na míchání betonu
- Zbytečně členitá kolečka, špatně se pak čistí.
Jako hoby míchačka velice solidní.
- Nízká cena
Při montáži jsem přidal pár podložek. Protáhl závitníkem jeden závit. Pod nohu jsem přidal profil, aby se míchačka nepřeklopila. Montáž mi trvala cca 2h.
Objem míchačky je na jedno kolečko.Pracoval jsem s míchačkou celý den cca 100 koleček a míchačka to zvládla. Za tak nízkou cenu jsem takového pracanta ani nečekal.
Na práci okolo domu je to super mašinka.
- celkově bytelná míchačka
- snadne složení
zatím odmichano 35 koleček-bez problémů
michal sem najednou dva pytle 2x30kg
je celkem ticha
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- už proběhl první zátěžový test, zatím funguje dobře. uvidíme jak dál
- návod na sestavení vůbec neodpovídá realitě. ale nějak jsem to dal, sice mi pár dílů zbylo a nevím kam patří ale míchačka funguje
- Dobrá cena, míchačka splňuje svůj účel.Je lehká tudíž se s ní dobře manipuluje a dá se převést i přes horší terén
- Žádná
Rozhodně doporučuji
- dobrá hobby míchačka
- trochu hlučnější
V manuálu je psáno, že se míchačka točí ve směru hodinových ručiček. Což je dost důležité pro montáž míchacích lopatek. Ve skutečnosti se točí opačně!
- výhodný
Dobrý poměr cena / výkon. Jen návod na sestrojení je trochu nejednoznačný i nákres miniaturní a chyběl jeden malý šroubek. Nakonec jsme to dali dohromady více méně bez návodu.
- zaslání v rozebraném stavu
- snadná manipulace - nízká váha + robustní kolečka
- nožní pojistka pro otáčení bubnu
- těsnění spojující buben - odladění dotažení šroubů aby neprotékala voda z bubnu
- montáž míchacích lopatek - úhel držáku lopatky nesedí na sklon stěny
Namíchal jsem cca kubík betonu a zatím spokojenost.
- Cena, kvalita, tichá, pevná konstrukce. Doporučuji nákup.
Zobrazuji 121 - 140 ze 415 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...21 Další »